Red Services
Image default
Auto's en Motoren

Volg onze scooter theoriecursus en je haalt binnen 2 dagen het CBR examen

Voordat je gebruik mag maken van je scooter moet je eerst het scootertheorie examen met succes afleggen bij het CBR. Veel mensen ervaren het aanleren van alle theorie als zeer moeilijk en zakken daardoor meerdere keren voor het CBR examen of krijgen het gewoon niet voor elkaar om in hun eentje de theorie in hun hoofd te krijgen.

Wij van Gelijk Geslaagd helpen je maar al te graag, we bereiden je perfect voor op het scooter theorie-examen! Binnen twee dagen heb je van ons alle lesstof zo goed aangeleerd gekregen, dat we dan ook zeker weten dat je in 1x zal slagen.

Op zondag verwachten we je om 12.00 in de les. Je hoeft je niet voor te bereiden op onze cursus. Ook hoef je geen boeken te kopen, hier werken wij namelijk niet mee. Als jouw les begint liggen alle spullen die je nodig zal hebben voor je klaar. Voordat de les van start gaat beginnen we eerst even met een korte kennismaking. Het is natuurlijk wel zo leuk om te weten wie er bij je in de les zit dus iedereen vertelt even wie hij of zij is. Daarna begint de docent, die zich uiteraard ook even heeft voorgesteld, met lesgeven. Alle theorie komt aan bod en overal wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. De docent maakt gebruik van beeldmateriaal om de les op een goede manier te ondersteunen. Tussendoor krijg je van ons een heerlijk lunchpakketje met onder andere vers fruit en drinken. De les op zondag duurt tot 18.00.

De volgende dag, op maandag, wordt alle lesstof nog even herhaald. Tussen 07.00 en 09.00 heb je les. Dit is vroeg, we weten het. Maar na de les ga je meteen je examen maken bij het CBR. Doordat we voor het examen nog twee uurtjes de lesstof hebben herhaald zit alles echt super goed in je hoofd. Je slagingskans is hierdoor super hoog!

Wij geven ook auto- en motortheoriecursussen

Bij Gelijk Geslaagd helpen we je niet alleen maar met het halen van je scootertheorie examen. Wij geven namelijk ook een eendaagse theorie cursus auto en een eendaagse theorie cursus motor, zodat je ook voor die examens stukken makkelijker kan slagen.

Dus voor alle theorie-examens van het CBR helpen wij je een handje en zorgen we ervoor dat je, zonder stress, in 1x je examen kan halen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/