Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Reken af met kraaienpootjes dankzij botox

Heeft u kraaienpootjes en zou u daar graag vanaf willen? Kwaaienpootjes kunt u kwijtraken dankzij botox. De ingreep is vrij eenvoudig en het resultaat is vaak goed zichtbaar. Wilt u weten waar in Blaricum of omgeving u kraaienpootjes met botox kunt laten bestrijden? Het antwoord is hier: bij kliniek de Medici natuurlijk. Kliniek De Medici in Blaricum is een kliniek gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Zij maken hiervoor gebruik van injectables (dit zijn de botuline-toxine, filler en Profhilo® behandelingen) en de krachtige producten van Dr. Zein Obagi (ZO Skin Health).

De behandeling

Kraaienpootjes: het is een vervelend probleem. Ze ontstaan vooral door veel blootstelling aan zon en de activiteit van roken. Kraaienpootjes ontstaan als de elasticiteit in de huid en het onderhuids volume minder worden. Hoe minder elastisch en hoe minder volume, hoe dieper de kraaienpootjes zullen worden. Gelukkig zijn er manieren om ze te bestrijden. U kunt onder meer kraaienpootjes met botox kwijtraken. Het verminderen van kraaienpootjes met botox is een fluitje van een cent. Botox zal uw problemen vrijwel direct een halt toeroepen. Bovendien kunt u direct na de behandeling gelijk weer naar huis. Botuline toxine (botox) wordt bij kliniek de Medici vaak toegepast om u van uw kraaienpootjes af te helpen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat botox geen blijvend resultaat afdwingt: na een behandeling zal de werking na een maand of 3-6 uitgewerkt zijn. Het duurt ook een weekje of twee voor het resultaat echt optimaal is.

Vraag naar de mogelijkheden

Als uw kraaienpootjes net met botox behandeld zijn, kan de behandelde huid wat rood of opgezwollen zijn. Geen paniek: na een paar uur zou dit weer verdwenen moeten zijn. U hoeft niet verdoofd te worden voor de behandeling, noch hoeft u na afloop voor toezicht te blijven: u mag direct weer op huis gaan. Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken? Neem contact op met Kliniek De Medici en verwijder uw kraaienpootjes dankzij botox!

https://kliniekdemedici.nl/