Red Services
Image default
Dienstverlening

Belang van goede verlichting voor sportvelden: tips van LED Design Holland

Sporten is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor onze gezondheid. Het is dan ook van groot belang om te zorgen voor een goed verlicht sportveld. Maar waar moet u op letten bij het kiezen van de juiste verlichting? In deze tekst bespreken we de belangrijke overwegingen bij het kiezen van LED-verlichting voor tennisbanen en geven we tips om uw sportveld goed verlicht te houden. En daarvoor kunt u rekenen op de expertise van LED Design Holland. Lees verder en ontdek hoe LED Design Holland u kan helpen bij het optimaliseren van uw sportveldverlichting.

Welke stappen doorloopt men bij het samenwerken met LED Design Holland?

De stappen die men doorloopt bij het samenwerken met LED Design Holland zijn als volgt:

Fase 1: Kennismaken en adviesgesprek – In deze fase worden de wensen van de klant besproken en wordt specialistisch advies gegeven. LED Design Holland heeft een groot aanbod en maatwerk is geen probleem.

Fase 2: Offerte, met lichtplan op maat – Na het adviesgesprek ontvangt de klant geheel vrijblijvend een offerte, desgewenst met lichtplan. Er wordt ook een besparingscalculatie op stroom gegeven.

Fase 3: LED installatie en montage – Als de klant akkoord gaat met de offerte, wordt de LED verlichting geïnstalleerd en gemonteerd. LED Design Holland biedt de keuze om zelf de LED verlichting te monteren of ontzorgd te worden. Na de installatie staat LED Design Holland nog steeds klaar voor de klant.

LED Design Holland biedt begeleiding van A tot Z met een vast contactpersoon gedurende de hele samenwerking. LED Design Holland is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van LED verlichting en heeft ervaring met verschillende branches, waaronder industrie, kantoren, retail, showroom, vereniging van eigenaren, horeca en sportvelden. Het bedrijf biedt oplossingen voor duurzame sportveldverlichting en heeft verschillende producten voor sportvelden, zoals LED-schijnwerpers voor binnen en buiten, mastverlichting buiten en schijnwerper terreinverlichting. Het bedrijf biedt ook advies en informatie over LED-verlichting voor specifieke sporten, zoals voetbal, padel en tennisbanen.

Wat zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van LED-verlichting voor tennisbanen?

Bij het kiezen van LED-verlichting voor tennisbanen zijn er verschillende belangrijke overwegingen waar rekening mee gehouden moet worden. Ten eerste moet er gekeken worden naar de vereiste lichtsterkte en kleurtemperatuur voor de specifieke sportactiviteit. Bij tennisbanen is een verlichtingsniveau van 200 tot 500 lux aanbevolen. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de uniformiteit van de verlichting om schaduwen en verblinding te voorkomen. Het is ook belangrijk om te letten op de duurzaamheid en energie-efficiëntie van de LED-armaturen om de exploitatiekosten te verlagen en de milieu-impact te verminderen. Het is raadzaam om een ​​professioneel LED-lichtplan op maat te laten maken om de optimale verlichting te ontwerpen en een nauwkeurige kostenraming, energiebesparingsprognose en terugverdientijd te verkrijgen. LED Design Holland is een specialist op het gebied van LED-verlichting en biedt een gratis lichtplan aan op maat voor bedrijven.

https://www.leddesignholland.nl/