Red Services
Image default
Electronica en Computers

Kentico CMS geeft een impuls aan iedere customer journey

Met Kentico CMS is uw bedrijf in staat zelf de customer journey te bepalen; snel, eenvoudig en zeer doeltreffend. Middels speciale widgets, welke al voor u zijn ontworpen, kunt u binnen de customer journey op het juiste moment de gewenste boodschap overbrengen. Daarbij krijgt u toegang tot meer dan 25.000 websites en applicaties, waardoor u waardevolle informatie direct kan omzetten in een toepassing die de conversie doet stijgen. Bent u met uw bedrijf actief in de e-commerce, dan is data de sleutel naar conversie en dat krijgt u middels Kentico CMS.

Kentico CMS zorgt voor moderne technologie

Middels een multichannel approach kunt u op al uw platformen én externe applicaties een kwaliteitsslag maken. Voor meer relevante data gebruikt u eveneens API. Het API Management geeft toegang tot meer dan 25.000 websites en bezorgt uw bedrijf de benodigde data. API Management laat uw bedrijf werken met de meest moderne technologie. Middels rapportages komt u achter trends en A/B testing zorgt ervoor dat u real-time informatie kunt aanpassen, widgets kunt toevoegen op uw platform en zodoende de laatste stap richting een optimale customer experience kunt zetten. Alle onderdelen van klantbeheer komen hierbij om de hoek; email marketing, content, online marketing en het beheer van externe informatie, waarmee uw bedrijf blijvend kan groeien.

API Management is steeds relevanter

Wilt u logica achter de beslissingen van uw klant? Dan gebruikt u API. Dit systeem geeft toegang tot relevante data en biedt een verklaring voor het gedrag van bezoekers op uw website of app. Als bedrijf kunt u daarnaast gebruik maken van zorgvuldig ontworpen widgets en toepassingen, waardoor u snel op een trend kunt inspelen. Kent u het gedrag van de bezoeker, dan kunt u als bedrijf een definitieve stap zetten richting conversieoptimalisatie. Data van de bezoeker vormt de sleutel naar een succesvolle customer journey. Verkrijg ook meer inzicht in de bewegingen van uw doelgroep en maak gebruik van Kentico CMS in combinatie met API Management; bij Datacon komt u meer te weten.