Red Services
Image default
Electronica en Computers

Kun je deze oude telefoons nog herinneren? Het waren grote successen, toch is er veel veranderd

Het jaar 2019 heeft ons veel nieuwe en innovatieve veranderingen gebracht in de smartphonebranche, maar voordat we nieuwe dingen kunnen bespreken, is het tijd om terug te denken aan de oude tijd en de oude manieren. Om precies te zijn, laten we een wandeling maken door de geheugentrein en onthouden wat oudjes maar goodies ー oude smartphones waar we van hielden en zien hoe ze zijn geëindigd.

Voordat je de rest van de post gaat lezen, moet je er rekening mee houden dat de genoemde specificaties je waarschijnlijk een grapje lijken te geven, maar deze smartphones bevonden zich vroeger op de top van hun games. Zo was de iPhone 7 een groot succes, en had grote concurrent Samsung een echt topjaar met de release van de Samsung Galaxy S8

Laten we beginnen bij de oudste:

SAMSUNG GALAXY NOTE 5

Dacht je dat deze lijst had kunnen gaan zonder dat we Samsung noemden? Echt niet! Deze smartphone is in augustus 2015 uitgebracht en daarmee de oudste op deze lijst.

Als je je de tijd herinnert, maakte DEZE SMARTPHONE ECHT EEN ENORME HAUSSE OP DE MARKT , omdat het een apparaat is dat phablet is ー een combinatie van een smartphone en een tablet. Toen het voor het eerst uitkwam, waren telefoonrecensenten verbaasd over het slanke ontwerp, het feit dat het werd geleverd met een Handy S-pen en een fantastische camera. Helaas waren ze niet zo enthousiast om te ontdekken dat er geen microSD-slot was of omdat je de batterij niet kon verwijderen. De pro’s hebben echter gewonnen en dit apparaat is absoluut een van de oude smartphones waar we van hielden.

Wat was er zo speciaal aan de Samsung Galaxy Note 5? Nou, om te beginnen, het 5.7-inch Super AMOLED-scherm met een quad-HD-resolutie van 2.560 × 1.440 pixels, gecombineerd met een ontwerp van glas en metaal. Zoals Techradar.com al zei , kon deze smartphone in die tijd volledig concurreren met andere reuzen op de markt zoals Huawei Mate 8 en iPhone 6S.

Enkele van de specificaties waar we van hielden waren:

  • de voor- en achterkant van de telefoon versterken met Corning Gorilla Glass 4,
  • octa-core CPU met Exynos 7420-chipset,
  • 32/64/128 GB interne opslag, 4 GB RAM en
  • 16 MP- en 5 MP-camera’s.

LENOVO YOU Z2

We moeten toegeven dat we niet zo veel over Lenovo-smartphones hebben geschreven, maar dat betekent niet dat ze het niet waard zijn om te vermelden. In feite heeft een van de telefoons van Lenovo onze lijst met oude smartphones gemaakt waar we van hielden.

Hoe heeft Lenovo Zuk Z2 op onze lijst kunnen komen? Nou, door EXTRA FUNCTIES AAN TE BIEDEN VOOR EEN REDELIJKE PRIJS .

Een deel van de basisinformatie die u moet weten over deze smartphone is dat deze werkt op Qualcomm Snapdragon 820-chipset, gecombineerd met Android 6.0, 4 GB RAM en 64 GB interne opslag. Deze hardver is een van de krachtigste telefoons van 2016. Bovendien heeft Lenovo Zuk Z2 een vingerafdrukscanner, een 13 MP-camera en kan een 4K-video opnemen.

Hoewel het een IPS 5-inch scherm en een resolutie van 1.080 × 1.920 pixels heeft, kunnen we niet met overtuiging zeggen dat het ontwerp ons verbaasde. Evenmin had het gevoel van deze telefoon. Aangezien het geen Apple is en er geen fraaie gebruikersinterface en een onberispelijk ontwerp is, is Lenovo een smartphone die het werk doet zonder er een “versiering” aan toe te voegen.

http://www.youtube.com/watch?v=mBQZSpvWPgk

https://gsm-stuntprijzen.nl/