Red Services
Image default
Zakelijke dienstverlening

HRM advies van HRMwerkt.com

In mijn zoektocht naar een hrm-adviseur ben ik uitgekomen bij HRMwerkt.com. Hij kan mij het HR advies geven waar ik naar op zoek ben! Ik heb namelijk wat vragen over mijn personeel. Eentje is bijvoorbeeld langdurig ziek. Dus wat moet ik daar dan precies mee doen? En een andere medewerker presteert niet zo goed zoals ik graag zou willen. Toen ik het daar met iemand over had, adviseerde hij mij om te gaan zoeken naar een HR-adviseur.

HR-adviseur

Echter had ik nog helemaal geen ervaring met extern HRM advies. Daarom ben ik eerst op het internet gaan zoeken naar een adviseur daarvoor. Die vond ik al snel in de naam van HRM Werkt. Daar las ik op de website dat hij allerlei vragen stelde van waar zijn potentiële klanten mee kunnen zitten. En die van mij stonden er ook tussen! Dit leek dan dus ook een perfecte combinatie te gaan worden. En voor mij de juiste persoon die mij van het HRM advies kan voorzien waar ik naar op zoek ben. Zodoende heb ik dan ook contact met hem opgenomen om een afspraak in te plannen. Dit voor een vrijblijvend gesprek.

Naar HRM Werkt

Een paar werkdagen later kon ik al terecht bij HRM Werkt! Vervolgens heeft hij mij allerlei dingen uitgelegd over wie hij is, waarom hij HR advies is gaan geven en wat hij mij precies kan bieden. Daarna heb ik mijn verhaal gedaan en aangegeven dat ik met een paar werknemers in mijn maag zit, over de manier van functioneren en een ander over continue ziekte. Hier heeft hij vervolgens zijn mening over laten vallen. En dat vond ik erg goed klinken. Hij bleek vooral veel kennis van zaken te hebben. Inmiddels is hij een paar keer langsgeweest en heeft hij gesproken met desbetreffende medewerkers. Er zijn al een paar dingen opgelost!