Red Services
Image default
Eten en drinken

Nieuw restaurant voor Haaksbergen

Er zal op de grote markt een bijzondere transformatie gaan plaatsvinden en naar alle waarschijnlijk zullen er een nieuwe supermarkt, nieuwe winkels en een nieuw restaurant in Haaksbergen worden gebouwd. Althans, de plannen liggen op dit moment bij de gemeente en er wordt druk overlegd wat de bedoeling is met de plannen. De plannen zijn volgens de ontwikkelen al bouw klaar en kunnen reeds worden uitgevoerd. Het was eerst nog niet zeker of er wel een restaurant in Haaksbergen bij kwam, omdat er genoeg eet voorzieningen zijn in het gezellige plaatsje. De gemeente heeft echter de knoop toch doorgehakt en beslist dat er wel een nieuw restaurant in de gemeente Haaksbergen mag komen.

Op dit moment lijkt het erop alsof de plannen voor de nieuwe winkels, supermarkt en restaurant in Haaksbergen even in de ijskast worden gezet. Er was een tijd geleden al begonnen op de grond bouwrijp te maken, zodat er op elk moment wel begonnen kon worden met de bouw. Ook komt er naast een restaurant in Haaksbergen een splinternieuw appartementencomplex, met op de begane grond enkele commerciële ruimte, horeca en een supermarkt. Voor meer informatie over de bouwplannen van het nieuwe restaurant in Haaksbergen kunt u terecht op de website.

Restaurant Haaksbergen wordt vernieuwd

Een restaurant in Haaksbergen zal de komende tijd compleet worden vernieuwd. Het restaurant in Haaksbergen is door de jaren heen een gevestigde naam geworden in de regio Twente en vindt het inmiddels tijd worden om eens wat nieuws te proberen. Het is een Mexicaans restaurant met een Zuid-Amerikaanse keuken die al jaren bekend staat om zijn gezellige sfeer en het overheerlijke eten. Toch wil de eigenaar met ingang van volgend jaar een nieuw sfeer creëren in zijn restaurant en vindt het tijd worden om de boel eens flink onder handen te nemen.

Het restaurant in Haaksbergen bestaat al meer dan 10 jaar en zit elk weekend vol met bezoekers die willen genieten van de overheerlijke Zuid-Amerikaanse keuken. Dat zal ook hetzelfde blijven en de keuken zal nog steeds dezelfde gerechten blijven maken, alleen wordt het restaurant in een nieuw en ander jasje gestoken. Er zal hard worden gewerkt om de verbouwing op tijd te realiseren, waarbij het natuurlijk ook erg belangrijk is om de kwaliteit van het restaurant uit Haaksbergen te waarborgen. Wilt u meer informatie over de fantastische recepten van dit restaurant uit Haaksbergen of wilt u ook eens een avondje genieten van de lekkerste maaltijden uit de Zuid-Amerikaanse keuken? Kom dan nu naar Haaksbergen!

http://www.elcharro-haaksbergen.nl/