Red Services
Image default
Financieel

Sel geld lenen zonder gedoe

Voor velen die even krap bij kas zitten een wens die onbereikbaar lijkt. Toch is snel geld lenen makkelijker dan het lijkt met bijvoorbeeld een minilening. Al binnen 10 minuten staat het geld op je rekening.

Aanbieders van snel geld vind je bijvoorbeeld bij aanbieders van mini leningen of voorschotten. Via een eenvoudig online aanvraagproces deelt u de benodigde informatie met de kredietverstrekker. Hierna staat het geld snel op uw rekening, vaak al binnen 10 minuten.
Snel geld met een minilening

Een minilening is een lening van een laag bedrag, tot €750, voor korte termijn, vaak een maand of korter. Bekende aanbieders zijn Betaaldag.nl, Voorschotje en Casbob.  Snel geld is in dit geval de juiste uitdrukking want staat het meestal binnen 10 minuten op je rekening .

Als u vandaag nog snel geld wilt lenen dan kan dat door online een minilening af te sluiten. Neem echter voor het afsluiten van elke lening goed de voor –en nadelen door, zo voorkomt u dat u zichzelf in een vervelende situatie brengt.

Voorschotje nodig?

Voor een voorschotje hoef je je financiële situatie niet in kaart brengen. Je BKR rapport maakt niet uit als je een voorschotje wilt lenen. Vanzelfsprekend kun je wel lenen met een BKR registratie. Het voorschotje is zo’n lening zonder BKR toetsing. Andere benamingen die ook wel gebruikt worden zijn mini lening en minikrediet.

Een voorschotje is zo geregeld en kun binnen 10 of 20 minuten tot €750 zo op je bankrekening gestort krijgen zonder BKR toetsing. De looptijden zijn relatief kort (15 – 30 dagen) en er worden er redelijke tarieven berekend. Je betaalt bij een voorschotje soms geen rente zoals bij een gewone lening maar administratiekosten. Er zijn een aantal betrouwbare verstrekkers van voorschotjes, persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.

Een bekende aanbieder van een voorschotje is Betaaldag. Met een voorschotje van Betaaldag verkoop je een deel van je toekomstige inkomen en krijg je direct beschikking over je geld. Meestal staat het binnen 10 minuten op je rekening. Met recht snel geld lenen dus.

De betaaldag lening.

Zit je even krap bij kas en heb je snel geld nodig? Bij Betaaldag.nl ben je aan het goede adres. Al binnen 10 minuten na je aanvraag staat het geld op je rekening.

Bij Betaaldag kunt u snel 100 euro lenen, of 250 euro lenen, tot wel 750 euro.

Een minilening van Betaaldag is een manier om snel geld voorhanden te hebben voor een kortere periode. Eigenlijk mag een Betaaldag ‘lening’ het geen lenen heten. Bij Betaaldag verkoop je het recht op toekomstig inkomen. Een soort van voorschot!

Betaaldag doet niet moeilijk over een BKR notering maar beoordeelt aanvragen op haar eigen manier. Het aanvraagproces bij Betaaldag is makkelijk en 100% online geregeld.

Betaaldag.nl geeft u dus direct de beschikking over toekomstige inkomsten. Direct geld lenen is niet helemaal de juiste omschrijving want ze doen dit door een deel van uw inkomen te kopen. Bijvoorbeeld een deel van uw volgende salaris of een andere inkomstenbron.

Noem Betaaldag een voorschot of een lening, in ieder geval wordt met Betaaldag elke dag een betaaldag.

Betaaldag.nl is een koper van  toekomstige inkomsten. Betaaldag koopt een deel van uw inkopen op en geeft dit u direct ter beschikking. U kunt dus een deel van  uw toekomstig salaris ontvangen. Op Betaaldag.nl kunt u direct uw kosten berekenen en de aanvrag afronden, het gehele proces verloopt namelijk online. Omdat Betaaldag een voorschot op uw inkomsten geeft is het  risico met afbetaling minimaal. Betaaldag is dus een betrouwbare en gemakkelijke manier om direct aan geld te komen. Snel geld lenen doe je met Betaaldag.

 

https://www.facebook.com/SnelGeldLenenBinnen10Minuten