Red Services
Image default
Gezondheid

Kalknagels bestrijden met natuurlijke middelen of ProtectAir?

Ook al zijn schimmelnagels helemaal geen zeldzame aandoening is, ziet het er niet mooi uit. Als de infectie zich verspreid kan het zelfs behoorlijk pijnlijk zijn. Symptomen van kalknagels zijn zwelling, vergeling van de nagel, ontstekingen en het afbrokkelen van de nagel. Als kalknagels niet behandeld worden kan dit leiden tot splijten, barsten en in sommige gevallen zelfs het verliezen van de nagel. In deze blog lees je over hoe je zonder een bezoek aan de huisarts van kalknagels af kunt komen.

 

Sinaasappelolie

Een antischimmelmiddel gemaakt door moeder natuur. Door dagelijks sinaasappel op de nagel aan te brengen in te laten trekken zal de kalknagel verdwijnen. Heb je een gevoelige huid? Dan is het aan te raden de olie eerst op gezonde huis te testen voor het op de kalknagel aan te brengen. Het kan ook eventueel verdunt worden olijfolie.

 

Maïsmeel

Een nogal ongebruikelijke methode om van kalknagels af te komen is door maïsmeel te gebruiken. In maïsmeel zit een schimmelsoort die niet schadelijk is voor het menselijk lichaam. Vul een bak met lauwwarm water en vul voeg hier maïsmeel aan toe, laat het zacht worden. Door de kalknagel zeker een half uur in dit mengsel te houden zal de schimmel die de kalknagel veroorzaakt gedood worden.

 

ProtectAir

Heb je geen vertrouwen in natuurlijke remedies dan biedt ProtectAir de oplossing. Met deze nieuwe kalknagelbehandeling ben je binnen een mum van tijd van kalknagels af. ProtectAir is een doorschijnende lak die op de geïnfecteerde nagel wordt aangebracht. Met de bijgeleverde medische schoenenspray kun je her-infectie voorkomen.

 

https://kalknagelbehandelen.nl/protectair/