Red Services
Image default
Huishoudelijk

WAT ZIJN LED-STRIPS EN LED LAMPEN

LED-strips zijn een soort van Light Emitting Diode (LED) armatuur. Strips zijn meestal flexibel, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor diverse verlichtingsbehoeften. LED-lampen branden zeer koel en bespaart op de energiekosten in vergelijking met hun tegenhangers, niet te vermelden dat ze jaren branden. Ze zenden ook een licht dat zeer zuiver en wit is, dichter bij natuurlijk zonlicht dan elke andere vervaardigde lichtbron. LED strips zijn algemeen beschikbaar in een reeks van feestelijke kleuren, waaronder rood, blauw, groen en oranje.

Hoewel sommige strips rigide zijn, zijn vele LED strip armaturen flexibel, zodat ze kunnen worden verpakt en aangepast aan een aantal voorwaarden. Veel mensen kiezen om hun auto’s te versieren met LED’s voor een speciaal effect. LED strips kunnen bijvoorbeeld worden gewikkeld rond de grill van de auto of geplaatst worden in het dashboard. Ze kunnen gemakkelijk worden bijgesneden, of verschillende strips kunnen aan elkaar worden gekoppeld, om aan te passen aan een bepaalde ruimte.

De manier waarop je het licht van uw huis aanbrengt, kan het uiterlijk, gevoel en sfeer veranderen. Of u op zoek bent om een levendige sfeer te creëren, een heldere werkruimte te maken, of een romantisch diner ruimte wilt maken, hiervoor kan je led strips gebruiken. Gebruik makend van deze veelzijdige lampjes geeft dit u onbegrensde mogelijkheden en kunt u deze gebruiken als traditionele lichtbronnen.

STRIP-verlichting is zeer eenvoudig te gebruiken en te installeren. Neem gewoon de strip uit de doos en plaats het waar u het wilt, zet hem vast met nietjes of clips en steek hem in, het is echt zo makkelijk. STRIP led lampen zijn ook makkelijk uit te breiden, zodat u grote ruimtes kunt dekken. Sluit het licht strengen aan elkaar, op vrijwel dezelfde manier als kerstverlichting aan elkaar worden geregen, en je kunt zo lengte maken. STRIP verlichting is duurzaam, eenvoudig te installeren en kan vele uren worden gebruikt. Bovendien, zijn deze lichten veilig in gebruik.

LED-lampen zijn ook een goede keuze onder kasten en in kasten. Toevoeging van omgevingslicht onder kasten creëert een warme gloed en sfeer die zal toevoegen aan de vriendelijke uitstraling van uw keuken. Het toevoegen van LED-verlichting in kasten kan helpen verlichten donkere ruimtes, zodat het vinden van wat je nodig hebt is snel en gemakkelijk.

http://www.leds-depot.nl/