Red Services
Image default
Kinderen

Waar kan een Berg buddy allemaal voor gebruikt worden?

Eén van de beste skelters op de Nederlandse speelgoedmarkt is zonder twijfel de Berg Buddy. Er zijn tegenwoordig verschillende modellen te vinden zoals de Choppy Neo, Cross, Lua en Buddy B Orange. Deze skelters van dit populaire zijn helemaal getuned en het ontwerp heeft een flinke upgrade gekregen. Zo zijn er fraaie nieuwe velgen toegevoegd, een stoel die nog beter zit en een goed stuur met voldoende grip. Met de Berg Buddy maak je de straat onveilig en zul je er vriendjes en vriendinnetjes mee verbazen.

 

Je kunt een Berg Buddy aanpassen op lichaamslengte

Een Berg Buddy aanschaffen is een aankoop voor de lange termijn. Dat komt mede doordat je de mogelijkheid hebt om de zitstoel te verzetten in verschillende niveaus. Zodoende kan je je kind in de ideaal zitpositie zetten. De Berg Buddy is te verstellen in drie niveaus en daardoor kan je kind altijd bij de trappers komen, ook al worden ze ouder. Dat maakt deze skelter te gebruiken voor alle jonge leeftijden.

 

Het geweldige BFR systeem van de Berg Buddy

Koop je nu een Berg Buddy skelter dan kun je genieten van het geweldige unieke BFR systeem. BFR systeem betekent Break, Freewheel en Reverse. Dit handige systeem zorgt ervoor dat er heel makkelijk met de pedalen te remmen is en dat als de skelter stilstaat e gelijk achteruit kunt rijden. Doordat de fabrikant het BFR systeem heeft toegepast op de Berg Buddy skelters is het rijden enorm simpel geworden en ook heel makkelijk. Rijden op een skelter is nog nooit zo leuk geweest en je kids zullen het geweldig gaan vinden.

 

Met comfort en souplesse de straat op

Schaf je een Berg Buddy aan dan zijn de banden luchtbanden. Dat mag vanzelfsprekend klinken, maar dat is het niet. Want niet alle skelters hebben namelijk luchtbanden. Het voordeel van luchtbanden bij een skelter is dat je heel soepel kunt rijden. Daarnaast trapt het een veel lichter en heb je minder last van rolweerstand. Dit alles betekent ook dat je met een Berg Buddy skelter een stuk sneller kan gaan dan met skelters van andere fabrikanten. Met extra comfort en souplesse dus de straat op.

 

De Berg Buddy is veilig en stabiel

De Berg Buddy skelter beschikt over vier wielen en is daardoor heel stabiel. Je kunt er scherpe bochten mee nemen op een hele veilige manier. De skelter beschikt ook over een schommelas. De voorste wielen schommelen wat om oneffenheden op de straat op te vangen. De skelter blijft als krachtig op de grond staan en dat is uitermate veilig.