Red Services
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels

Kunt u zich goed verstaanbaar maken in het Engels, maar heeft u specifieke taalkennis nodig op zakelijk gebied? Dan biedt een cursus zakelijk Engels uitkomst. Hierin wordt aandacht besteed aan jargon, maar ook aan andere taalkennis die u nodig heeft binnen uw functie. U kunt niet bij elk taalinstituut terecht voor een professionele taalcursus voor de zakelijke branche. Bij The Square Mile zijn we gespecialiseerd in taaltrainingen voor bedrijven in verschillende branches. Bij ons kunt u rekenen op een effectieve cursus op maat.

The Square Mile taalinstituut

Taalinstituut The Square Mile is door heel Nederland actief en beschikt over trainingslocaties in verschillende steden. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en individuele begeleiding. Cursisten zijn bij ons dan ook geen nummer. U heeft een vaste trainer die rekening houdt met uw leerproces en zo nodig bijstuurt, of u nu kiest voor een individuele- of groepstraining. Onze trainingen zijn te volgen op locatie en incompany, maar ook op afstand via een online conferencing app zoals Zoom of Teams.

Cursus Duits of Spaans

Wanneer u kiest voor een online taaltraining, dan kunt u nog steeds rekenen op een kwalitatieve training met de juiste begeleiding om het beste uit uzelf te halen. U krijgt een vaste trainer toegewezen waarmee u regelmatig online face-to-face contact heeft. Ook buiten de trainingssessies om kunt u contact opnemen met uw trainer. Bijvoorbeeld als u even vastloopt met leren. U kunt bij

Trainingen online volgen

The Square Mile niet alleen terecht voor een cursus Engels. We bieden trainingen aan in heel veel talen en deze worden gegeven door native speakers. Dit zijn professionele trainers met ruime ervaring, die inspelen op uw leerbehoeften. In veel gevallen hebben ze zelfs ervaring in de branche waarin ze de taaltrainingen geven. Dus of u nu een cursus Duits in de financiële branche zoekt, of een training juridisch Spaans, op The Square Mile kunt u rekenen.