Red Services
Image default
Sport

Snel afvallen met bodytec training

Dankzij Bodytec bij van Van Schaik Personal Training kan ik via een effectieve manier erg snel afvallen. Precies wat ik wil! Want ik heb als ondernemer erg weinig tijd. Maar toch wil ik graag topfit blijven, door middel van lekker te sporten en gezond te eten. Maar als ik na drukke werkdagen, en ook soms nog ‘s avonds doorwerken, dan ook nog moet gaan trainen, heb ik daar niet zoveel zin in. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Zodoende kwam ik op het internet al gauw bodytec training tegen. Dat scheen een heel effectieve manier van sporten te zijn, waarbij je een pak aankrijgt en door middel van elektrische signalen vanuit een apparaat, ontwikkelt je spierkracht sneller / val je sneller af. Hartstikke handig dus! Maar waar in de buurt kan ik dat doen?

Van Schaik Personal Training

Ik ben direct gaan kijken of dat een sportschool in de regio aan bodytec doet. En dat bleek Van Schaik Personal Training te zijn! Op de website las ik nogmaals een heel grote uitleg over hoe een bodytec training in zijn werk gaat etc. Voordeel is dus dat je in kortere tijd veel meer kunt bereiken, qua afvallen bijvoorbeeld, dan dat je langer staat te sporten. Ik vond dit allemaal heel erg interessant en was hier zeker in geïnteresseerd! Daarom heb ik Van Schaik Personal Training opgebeld om te melden dat ik graag gebruik maak van een gratis bodytec training.

Al na een paar werkdagen kon ik bij hen terecht voor een eerste proefles. En het beviel mij uitstekend! Het is inderdaad een erg handige manier om in korte tijd veel af te vallen. Daarnaast is de begeleiding van Van Schaik Personal Training zeer goed. Ik kan het iedereen dus van harte aanbevelen om überhaupt te beginnen met bodytec. En wanneer je in de buurt van Renswoude woont, al helemaal bij Van Schaik!