Red Services
Image default
Vakantie

Een tiny house huren voor een originele vakantie

Een luxe en compleet tiny house huren is een garantie voor een geweldige vakantie midden in de natuur. Voorzien van alle gemakken van thuis, maar wel genieten van een prachtige omgeving en met enkele stappen sta je midden in het groen. Via Glampings kun je verschillende zeer mooie en comfortabele tiny houses boeken op aparte lokaties om een werkelijk unieke vakantie te beleven. Zelf eten bereiden is zeer eenvoudig, met de beschikking over een magnetron, barbecue, een koelkast en gaspitten om op te koken. Een restaurant is op elke glamping ook nog eens een optie, mocht je helemaal geen zin hebben om zelf te gaan koken. Je hebt ook nog eens de beschikking over je eigen sanitair, dus niet met een wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw lopen.

De glampings waar deze tiny houses zich bevinden bieden vaak nog extra luxe faciliteiten, zodat je na een dag de ongerepte natuur ontdekken lekker kunt ontspannen in een binnenzwembad of sauna. Een tiny house huren op een van onze aangesloten glampings biedt nog meer voordelen voor een familievakantie. Elke glamping heeft een kidsclub / animatieprogramma voor kinderen en een eigen speeltuin. Zo kun je tijdens een vakantie met de hele familie toch nog genieten van wat intiemere en romantische momenten met zijn tweetjes terwijl de kinderen veel plezier hebben. Je hoeft niet eens het land uit voor zo’n fantastisch tiny house, lees er alles over bij glamping Nederland.

Ontdek de natuur, ga op wandeltocht of een fietstocht door de fantastische natuurlijk omgevingen en maak je hele vakantie precies zoals jij het wil met een tiny house op een glamping naar jouw keuze!

https://glampings.nl/tiny-houses