Red Services
Image default
Woning en Tuin

Boomschors van Van Dijk Groothandel

Bij Van Dijk Groothandel ben ik afnemer van zijn boomschors geworden. Ik ben namelijk een hovenier en heb dat zeer regelmatig nodig. Nog niet eens zo vaak bij particulieren. Maar vooral voor bedrijven of voor de gemeente. Daarom bedacht ik, toen de aanvragen ernaar wel heel erg veel werden, dat ik op zoek moest gaan naar een leverancier van boomschors, waardoor ik veel goedkoper uit zou zijn. En dit bleek bij Van Dijk Groothandel BV ook het geval te zijn.

Boomschors leverancier

Ik kwam bij Van Dijk Groothandel terecht toen ik op het internet op zoek was naar een boomschors leverancier. Zodoende kwam ik de website vandijkboomschors.nl tegen. En die zag er fantastisch uit! In ieder geval heel erg betrouwbaar. In vergelijking met de concurrentie al helemaal. Vervolgens heb ik ook enkele referenties gelezen. Daaruit kon ik opmaken dat dit inderdaad een heel goede leverancier van boomschors is. Ik belde hem dan ook direct op om te vragen naar de mogelijkheden. Daarbij gaf ik aan dat ik een hovenier ben en graag meerdere malen boomschors bij hem af wil nemen. Hij reageerde direct enthousiast en nodigde mij uit om langs te komen in Veenendaal. Ik kon die middag direct al langskomen! Daar aangekomen kreeg ik een rondleiding. Ik zag dat zij nog veel meer hadden met boomschors, zoals ook houtchips en bodemverbeteraars etc. Ook viel het mij op dat de kwaliteit van zijn boomschors zeer goed was. Zodoende kwamen wij al snel tot een akkoord, omdat hij natuurlijk ook begreep dat ik vaker bij hem terug zou komen.

Tuinaanleg

De volgende dag kreeg ik al een opdracht van een particulier binnen, met daarin de wens graag boomschors in de een deel van de voortuin te willen. Hierbij kon ik dus direct al een bestelling plaatsen bij Van Dijk Groothandel BV. De kwaliteit en service is fantastisch. Mocht jij op zoek zijn naar een leverancier van boomschors, dan kan ik Van Dijk zeker van harte aanbevelen.