Red Services
Image default
Woning en Tuin

Mozaiek matjes voor een bijzonder interieur

Heb je wel eens van mozaiek matjes gehoord? Mozaiek ken je vast wel, de prachtige gekleurde steentjes waarmee schitterende patronen gelegd kunnen worden. Met name in Zuid-Europese landen en landen als Marokko en Tunesië zie je veel mozaiek steentjes gebruikt worden. Tegenwoordig kun je de steentjes ook als mozaiek matjes kopen. Dit betekent dat ze al als matjes aan elkaar gemaakt zijn. Je hoeft de steentjes dus niet een voor een op te plakken. Maar kunt ze meteen als een geheel op de muur leggen.

Geschikt voor iedere ruimte in huis

Het meest voor de hand liggend is om mozaiekmatjes te gebruiken in de keuken of badkamer. Dit zijn immers de ruimtes in huis waar je (waarschijnlijk) al tegels hebt liggen. Toch kun je de mozaiek matjes op zo veel meer plekken gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van boven de open haard in de woonkamer? Of in de hal? Het maakt niet uit waar je ze gebruikt, het geef altijd en overal een uniek en bijzonder interieur.

Creatief met mozaïek matjes

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een patroon van maken. Met de steentjes kun je allerlei patronen creëren en deze op je muren, vloeren of tuin leggen. Leg een aantal kleuren in een volgorde en experimenteer met de uitkomst. Een erg leuk tijdverdrijf en wie weet creëer je wel een bijzonder patroon waar al je vrienden jaloers op zullen zijn.

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-matjes/