Red Services
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte in Rotterdam

Recent was ik op zoek naar opslagruimte in Rotterdam. Ik ga namelijk verhuizen. Van een appartement naar een beduidend groter vrijstaand huis. Daar ben ik nu alvast allerlei meubelen voor aan het inkopen. Echter kan ik dat nu natuurlijk nog niet kwijt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een verhuurder van opslagruimte. En het liefst in Rotterdam zelf natuurlijk. Maar dat moest naar mijn beleving wel gaan lukken!

Zoeken naar opslagruimte in Rotterdam

In mijn zoektocht naar opslagruimte in Rotterdam, kwam ik al snel bij allerlei grote partijen terecht. Maar ik vond de kosten daar wel heel erg hoog. Daarom ben ik op zoek gegaan naar kleinere verhuurders. Maar die vielen nog niet zo gemakkelijk te vinden. Totdat ik op de website van Opslagmarkt binnenkwam. Daar zag ik dat zij allerlei verschillende bedrijven aangesloten hebben. Een soort vergelijkingswebsite dus. Ideaal! Zodoende kon ik in ieder geval de bij hen aangesloten bedrijven uitzoeken. En ik zag al snel dat er hier bij een aantal lagere prijzen waren dan bij de grote bekende bedrijven. Echter moest het er natuurlijk wel een beetje goed uitzien! Daarom ben ik foto’s gaan bekijken. En sommigen vielen daarbij inderdaad af. Ook vind ik het erg belangrijk dat er goede beveiliging is. Dan vallen natuurlijk de echt kleine partijen af. Maar uiteindelijk vond ik een hele goede! Via de website van Opslagmarkt kon ik direct reserveren. Zij nemen dan contact met de verhuurder op. Daarbij moest ik wel mijn gegevens invullen, welke afmeting van opslagruimte ik graag wil etc. De afmeting heb ik berekend door in te schatten hoeveel meubelen ik alvast zou kopen voor de verhuizing.

Morgen mag ik daar langskomen om alvast mijn eerste spullen op te slaan. Ik ben benieuwd! Op foto’s zag het er in ieder geval heel erg goed uit.