Red Services
Image default
Zakelijk

Welke soort iPad houder moet ik kiezen voor op kantoor?

Welke soort iPad houder is het meest geschikt voor uw kantoor? Het antwoord op deze vraag is van een aantal factoren afhankelijk. Wat is het doel van de iPad? Is deze voor het personeel? Voor klanten? Wat moet het apparaat doen? Informatie naar de gebruiker overbrengen? Of juist informatie opnemen? En heeft het beoogde gebruik extra mogelijkheden nodig zoals anti diefstal opties? In dit artikel leggen we een aantal belangrijke zaken uit omtrent het kiezen van de beste iPad houder voor op kantoor. 

Wat is het doel van de iPad?

Afhankelijk van het doel waarvoor de iPad ingezet zal worden kunnen verschillende soorten houders geadviseerd worden. Als u de iPad bijvoorbeeld tijdens een evaluatie, verkoop- of adviesgesprek wil inzetten als aanvullende informatievoorziening is een tafelstandaard vaak een goede keus. Tafelstandaards geven u de mogelijkheid om te iPad in verschillende hoogtes en hoeken te gebruiken. Zo kan zowel u als de gesprekspartner de iPad bijstellen en bedienen. Als er meer wisselend publiek is kan een vloerstandaard de betere keuze zijn. Het grote voordeel van een vloerstandaard is dat er niet per se een bureau of tafel in de buurt hoeft te zijn. Vloerstandaards vangen ook meer blikken dan een tafelstandaard doordat deze pontificaal in een looproute kunnen worden neergezet. Deze toepassing kan zeer effectief zijn bij het genereren van leads. 

Waar zal de iPad gebruik worden? Let op diefstal!

Als de iPad voornamelijk intern gebruikt zal worden zijn anti diefstal maatregelen niet altijd nodig. Toch kent u uw organisatie het beste en kan u de risico’s beter inschatten. Zeker in openbare ruimten zonder toezicht neemt de kans op ontvreemding aanzienlijk toe. Om te voorkomen dat u constant nieuwe tablets moet aanschaffen is een anti diefstal iPad houder ten zeerste aanbevolen. Deze variant heeft een slot welke simpelweg met een sleutel ontgrendeld kan worden. Zonder de sleutel is de iPad (afhankelijk van het model) niet in- of uit te schakelen en kan deze niet meegenomen worden. 

Wat voor uitstraling moet de iPad houder hebben?

U heeft maar een kans om de eerste indruk te maken. Ook voor iPad houders is dit van toepassing. De juiste uitstraling kan een groot verschil maken in het beeld dat uw klanten van uw bedrijf hebben. Zo is het aan te raden om de uitstraling van uw bedrijf terug te laten komen in de materialen die u presenteert. Zo kan een goedkope tablet houder afbreuk doen aan de ervaring die een klant van een luxe lifestyle coach zou moeten hebben. Andersom kan een hoogwaardige tablethouder in een budget locatie de verkeerde boodschap geven. 

Budget en aankoopadvies

Wat kost een iPad houder? Afhankelijk van de afwerking, gebruikscomfort en de opties bent u tussen de 40 en 350 euro kwijt voor een iPad houder. Hierboven hebben wij u laten zien op welke factoren u dient te letten bij de aanschaf. De makkelijkste manier om een goede houder te vinden is door zelf op onderzoek te gaan bij betrouwbare webshops zoals Bol.com, Tabletsolution.nl of Tweakers. Door hier de hierboven besproken zaken in te stellen op de filters komt u vanzelf bij een passend model terecht!