Red Services
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Nijmegen gezocht

Vorige week ben ik op zoek gegaan naar een incassobureau in Nijmegen. En het liefst no cure no pay. Als groothandel zijnde lig ik in de clinch met een detailhandel. Zij willen namelijk niet betalen, terwijl ik de desbetreffende producten gewoon heb geleverd. In dit blogje leg ik graag uit waarom ik voor een incassobureau in Nijmegen heb gekozen en hoe mijn situatie was en is.

De situatie

Eerst zal ik iets vertellen over de situatie. Als groothandel zit ik in de fashion. Wij kopen verschillende kledingstukken in. Van truien en jassen tot en met broeken en shorts. En zelfs schoenen! Nu was de situatie dat ik van een detailhandel, gevestigd in Utrecht, een bestelling kreeg van tweehonderd spijkerbroeken. Deze heb ik netjes op tijd, en op de juiste locatie, afgeleverd. Echter weigerde zij vervolgens te betalen. Ik heb nu al zo veel herinneringen gestuurd, dat ik het beu ben. Daarom heb ik besloten om een incassobureau inschakelen. En anders een deurwaarder. Maar wel het liefst een bureau dat werkt volgens de no cure no pay methode. Zo weet ik zeker dat ik te maken heb met een goed bedrijf en van hoge kwaliteit.

Welk incassobureau in Nijmegen?

Echter heb ik geen idee welk incassobureau in Nijmegen ik het beste kan inschakelen. Dit omdat ik gelukkig nog nooit last heb gehad van klanten die niet betalen. Tot aan nu dus… Daarom ben ik gaan Googelen, in de hoop een goed bedrijf te vinden. Al gauw kwam ik incassoadvocaten.nl tegen. Het was een goed uitziende website en ze gaven een goed verhaal over hoe ze te werk gaan.

Uiteindelijk heb ik hun ingeschakeld. Met als resultaat dat mijn klant al gauw de factuur betaalde. Plus alle advocaatkosten van Van Loon Advocaten.


In de toekomst zal ik geen zaken meer doen met deze detailhandel.