Red Services
Image default
Aanbiedingen

5 ideeën voor een echte stoere jongens kinderfeestje! (bijvoorbeeld lasergamen op locatie)

5 ideeën voor een echte stoere jongens kinderfeestje! (bijvoorbeeld lasergamen op locatie)

Elke moeder kent het wel: de stress van het organiseren van een kinderfeestje. En als je een zoon hebt, wil hij waarschijnlijk niks met prinsessen en unicorns te maken hebben. Maar wat dan wel? Hier zijn 5 ideeën voor een stoer jongens kinderfeestje, zoals lasergamen op locatie.

 

Nerf oorlog

Voor een goedkoop, maar toch actief en stoer feestje kun je ook kiezen voor een Nerf oorlog. Nerf is een merk van speelgoedwapens en -toebehoren waarmee kinderen op elkaar kunnen schieten zonder dat ze pijnlijke schade oplopen. Verdeel de jongens in teams en laat ze tegen elkaar strijden in verschillende spelletjes. Het is goedkoop, leuk en perfect voor stoere jongens.

 

Klimhal

Zijn de jongens echte durfals? Neem ze dan mee naar een klimhal! Ze kunnen daar veilig klimmen en klauteren. Je kunt ook een wedstrijdje houden om te zien wie het snelste boven is. Als je bang bent dat het te moeilijk is voor de jongens, kun je ook voor een klimpark kiezen, waar er parcoursen zijn van verschillende niveaus.

 

Kanovaren

Als je een mooi meer of rivier in de buurt hebt, is kanovaren een leuke activiteit om te doen. Het enige wat de jongens nodig hebben zijn zwemvesten en peddels. Verdeel de jongens in koppels en laat ze een kanotocht maken. Het is een avontuurlijke activiteit en een goede manier om de natuur te ontdekken.

 

Lasergamen op locatie

Een lasergamen kinderfeestje is een geweldige manier om de energie van jonge jongens kwijt te raken. Het is een spel waarbij ze in teams tegen elkaar strijden met laserguns. Het is een perfecte activiteit voor jongens die gek zijn op actie. Je kunt lasergamen op locatie naar keuze, bijvoorbeeld in een bos of op een veldje. Een echte aanrader voor een stoer jongens kinderfeestje! 

 

Survivaltocht in het bos

Voor echte stoere jongens kun je een survivaltocht organiseren in het bos. Verdeel de jongens in een of meerdere groepen en geef ze een lijst met opdrachten die ze moeten volbrengen. Denk aan het bouwen van een schuilplaats, het koken van een maaltijd op een vuur, het vinden van een bepaalde plek in het bos en het overwinnen van obstakels. 

 

https://www.bubbelbal.nl/