Red Services
Image default
Relatie

Zo zie je er jonger uit

We proberen allemaal het ouderdom tegen te gaan. Ouderen worden is niet leuk en willen we eigenlijk allemaal tegengaan. Je bent zo jong als je je voelt. Maar je wilt er natuurlijk ook zo uitzien zoals je je voelt. Vaak kunnen de tekenen van ouderdom resulteren in een zeer onzeker gevoel. Er zijn verschillende dingen die we kunnen doen om de ouderdom tegen te gaan. Zo zijn er verschillende anti-rimpel crèmes die een bijdrage moeten leveren aan de veroudering van de huid. Daarnaast is beweging en voeding ook het ideale manier om goed jong te blijven. Helaas werkt dat niet voor iedereen. Er zijn daarom ook verschillende cosmetische oplossingen die de tekenen van het ouder worden kunnen helpen tegengaan.

Een manier om de tekenen van huidveroudering te doen verdwijnen is door middel van een liquid facelift. Een liquid facelift is een tijdelijke oplossing voor de tekenen van ouderdom. Bij een liquid facelift worden fillers in verschillende plekken op de huid geïnjecteerd. Hierdoor krijg je meer volume in je huid en verdwijnen de rimpels. Voordat je een liquid facelift laat doen is een huidconsult zeer belangrijk. Elk huid is namelijk uniek en is ook een andere behandeling voor vereist. Vaak wordt een liquid facelift uitgevoerd met fillers en injectables die van nature in onze lichaam voorkomen.

Ook onze lippen verliezen volume wanneer we ouder worden. Ze verliezen een bepaalde stevigheid. De lippen bepalen een groot deel van onze stralingen. Daarnaast staan volle lippen ook voor een bepaalde sensualiteit. Door middel van een filler kunnen de lippen weer worden opgevuld. Ook als je altijd al dunne lippen hebt gehad kun je deze meer volume geven door middel van een fillerbehandeling. De lippen worden dan vaak opgevuld met hyaluronzuur. Hierdoor worden ze voller en krijgen ze meer stevigheid. Volle lippen met fillers is een eenvoudige behandeling maar vereist ook eerst een consult waarbij de details goed worden door besproken.

http://faceland.nl/