Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Cosmetische behandelingen

Hoe komen al die vrouwelijke beroemdheden nou aan die prachtige volle lippen? Dit wordt bijna in alle gevallen gaan door middel van een cosmetische behandeling: volle lippen met fillers. Daarnaast zie je ook steeds vaker dat consumenten kiezen voor volle lippen met injectables. In Nederland heb je vele bedrijven waarbij dit kan maar bij welke cosmetische kliniek moet u nu zijn?  In Nederland is Faceland een bedrijf met meerdere klinieken. Dit bedrijf is al jarenlang specialist op het gebied van botox behandelingen en allerlei andere kleine soorten ingrepen. Ten opzichte van andere klinieken zijn de prijzen van de ingrepen erg laag dit terwijl de kwaliteit beter is.

Deze lage prijzen zorgen ervoor dat iedereen toegang kan krijgen tot deze diensten. Dit is dus een enorme verandering ten opzichte van vroeger want in het verleden konden alleen de rijkere in Nederland dit soort ingrepen bekostigen. Zoals als eerder gezegd levert Faceland daarnaast erg hoge kwaliteit van haar services aan. Dit is duidelijk terug te zien in de ervaringen van klanten. Bijna iedere klant van Faceland stapt zeer tevreden de kliniek uit en is dat na enkele maanden nog steeds. Faceland werkt met een beleid waarbij het direct opgeleverde resultaat voorop staat.

Er worden  foto’s van en voor de behandeling gemaakt zodat de klant kan zien of het gewenste resultaat bereikt is. Mocht de klant nu toch nog niet helemaal tevreden zijn over het resultaat dan kan er nog het een en ander aangepast worden zodat de klant wel bereikt heeft wat hij of zij graag voor ogen had.  Wat misschien nog wel even belangrijk is om te vermelden is het feit dat na het ondergaan van een behandeling  er in bijna alle gevallen voorlopig geen activiteiten meer ondernemen mogen worden. Na de behandeling kunt u niet meer naar huis rijden en daarom is het verstandig om altijd iemand mee te nemen.

http://www.faceland.nl/