Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Een stuk frisser met een bovenooglidcorrectie.

Bij een ooglidcorrectie kun je meestal direct denken aan volwassenen die deze ingreep laten uitvoeren, maar het komt ook voor bij kinderen. Het kan zijn dat de bovenste oogleden zijn gaan hangen en klachten veroorzaken zoals last van vermoeidheid, druk op de ogen of in enkele gevallen gezichtsveldverlies. Om dit te behandelen kan er gekozen worden om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren. Er wordt dan overtollig huid en een teveel aan vet verwijderd boven de ogen. Het is een volledig pijnloze behandeling, omdat je plaatselijk verdoofd wordt.

Tijden een ooglidcorrectie ontstaan er in alle gevallen littekens. Iemand die van zichzelf snel littekens vormt, heeft meer kans op zichtbare littekens dan iemand die van nature geen snelle littekenvorming heeft. Ook kan het zijn dat er zwelling van het ooglid plaatsvindt. Deze verdikking zal geleidelijk verdwijnen na de ingreep. Overgevoeligheid speelt ook een rol na zo’n ingreep. Er worden tijdens de correctie kleine takjes van de huidzenuw doorgesneden wat ervoor kan zorgen dat de oogleden ongevoelig worden. Dit zal zichzelf herstellen in de maanden na de ingreep. Zo zijn er nog een aantal mogelijke bijwerkingen zoals:

–          Cysten (geelwitte bobbels op de insteekopeningen van de hechting)

–          Kleurverschil van de huid

–          Droog aanvoelende ogen

–          Openspringen van de wondjes (ontstaat door in ogen wrijven, tijdens slapen op de wondjes liggen)

–          Infectie

–          Nabloeding van de wond

Het merendeel van bovengenoemde bijwerkingen komt maar zelden voor na een ingreep.

De bovenooglidcorrectie kosten variëren tussen de €365 en €1000 euro voor beide ogen. Deze bovenooglidcorrectie prijs is sterk afhankelijk van de kliniek waar je de ingreep laat uitvoeren. Tevens speelt de werkwijze van de behandeling per kliniek een rol bij de prijsbepaling.

Door een bovenooglidcorrectie zul je er een stuk frisser uitzien en zul je minder klachten krijgen van vermoeidheid of druk op de ogen.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

natuurlijke verzorgingsproducten voor uw baby

Skinlight Whitening de oplossing voor huid verkleuringen

Zelf pigmentvlekken verminderen