Brandwerend plaatmateriaal van Preficon koopt u gewoon bij uw lokale bouwmarkt

Wist u dat u brandwerend plaatmateriaal gewoon bij uw lokale bouwmarkt kunt kopen? Dat maakt het brandveilig maken van uw huis extra makkelijk wanneer u toch al aan het verbouwen bent. Hierdoor heeft u namelijk een stuk veiliger gevoel in uw huis. Het is toch een stuk fijner om te weten dat u de nodige maatregelen heeft getroffen voor het geval er brand uitbreekt. Om de brandveiligheid van uw huis te verbeteren, doet u er goed aan om gebruik te maken van brandwerend plaatmateriaal voor uw plafonds en wanden. U kunt dit gewoon bij de bouwmarkt halen. Een goed merk voor brandwerend plaatmateriaal is Preficon. U vindt hun materialen in talloze bouwmarkten verspreid door het hele land.

Zo schat u de kwaliteit van brandwerend plaatmateriaal in

Hoe bepaald u wat goed en wat niet goed is? Bij brandwerend plaatmateriaal is het soms moeilijk te zeggen. Toch kunt u zelf op een paar dingen letten. Wanneer u het aanbod van een bouwmarkt bekijkt ziet u echter dat er brandwerend plaatmateriaal in verschillende kwaliteiten wordt aangeboden. Om de keuze voor u wat gemakkelijker te maken zijn er een aantal keurmerken het leven in geroepen. Het brandwerend plaatmateriaal moet immers zorgvuldig getest zijn. Wanneer het plaatmateriaal beschikt over Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten, weet u zeker dat het goed zit met de brandwerende prestaties van de materialen. Een leverancier van brandwerend plaatmateriaal, Preficon genaamd, beschikt over al deze certificaten. Bij producten van dit merk weet u dus zeker dat het goed zit met brandveiligheid van de materialen.

Ontdek welk brandwerend plaatmateriaal u nodig heeft met een handige tool

Voor het brandveilig maken van uw bedrijfspand, kantoor of uw eigen huis, heeft u het juiste plaatmateriaal nodig. Hoe u erachter komt wat voor u het beste werkt, heeft u hulp nodig. Een leverancier van kwalitatief brandwerend plaatmateriaal, namelijk Preficon, heeft hiervoor een handige tool ontwikkeld: de Preselector. In deze tool voert u een aantal gegevens over uw bouwproject in en op basis hiervan ontdekt u welk brandwereld plaatmateriaal u nodig heeft. Weet u de soort plaatmateriaal, dan moet u bepalen hoe dik het brandwerend plaatmateriaal moet zijn. Ook daarvoor heeft Preficon een handige tool ontwikkeld: de Precalculator. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste brandwerend plaatmateriaal koopt in de bouwmarkt.

Voor iedere sector de ideale PETfles

PET Power kan voor iedere sector de ideale PETfles produceren. Dat is een van de redenen dat zoveel klanten enorm tevreden zijn over dit bedrijf. Zo maken organisaties in sectoren zoals, personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten, gebruik van een PETfles. Een zeer hoog aangeschreven specialist van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij het aanschaffen van flessen bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Uw PET fles logistiek verantwoord vervoerd

Naast de veelzijdigheid staat PET Power ook bekend om de foutloze logistieke planning. Het bedrijf heeft duurzaamheid niet voor niks hoog in het vaandel staan. Zo wilt u natuurlijk niet dat de verpakkingen van uw product in grote getalen stof ligt te happen. PET Power zorgt ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een PET fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETfles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.

De perfecte decoratie van uw PETfles

Weet u niet precies wat het beste ontwerp is voor uw PETfles? Ook daarbij kan PET Power u van dienst zijn. Een aansprekende verpakking zegt natuurlijk dan ook meer dan 1.000 woorden en kan ervoor zorgen dat de consument toch net overstag gaat om uw product aan te schaffen. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze PET fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.