Red Services
Image default
Aanbiedingen

Zoekwoorden Google

Miljoenen mensen gebruikten Google om pagina’s te vinden, is het voor aanbieders van materiaal nuttig om hoog in Google vermeld te worden. Dit noem je Search engine optimization ook wel SEO genoemd. Daarbij worden er methoden gebruikt om kunstmatig de pagerank van pagina’s op google te verhogen. Elke zoekopdracht doorzoekt in minder dan een scone een index die is opgebouwd uit bijna 10 miljard webpagina’s. Een groot deel van die pagina’s wordt regelmatig bezocht door de spider van google, deze wordt ook wel Googlebot genoemd. De spider leest de pagina en slaat de gegevens op in de index. De spider is in staat om hyperlinks te volgen, en kan op die manier een groot deel van het web bezoeken. Google maakt bij het crawlen oftewel het doorzoeken van het wereldwijd web een kopie van elke pagina dit is de cache-versie. Als het een tekst is die is opgeslagen als afbeelding, is de cache-versie vaak wel doorzoekbaar en als tekst kopieer baar. Ook de inhoud van een bestand op een website dat alleen met een speciaal programma zichtbaar kan worden geopend kan zo soms zichtbaar worden gemaakt.

De waarde van een zoekwoord ontdekken

Hoeveel waarde geeft een hoge ranking voor een bepaald zoekwoord? Zoekwoorden onderzoek maakt het niet mogelijk om direct een antwoord op deze vraag te krijgen en geeft ons slechts een indicatie van hoe vaak en wanneer er op een zoekwoord gezocht wordt. U heeft dan ook een manier nodig om de waarde van een zoekwoord in te schatten en daarvoor doorlopen we de onderstaande stappen:

Is een zoekwoord relevant voor uw website?

Als u hoog gevonden wordt op een bepaald zoekwoord, bent u dan de website die het best aansluit op deze zoekopdracht? Als het antwoord ‘Ja!’ is kunt u naar de volgende stap. Het is de kunst om te beginnen bij de meest relevante zoekopdracht, maak hier een prioriteitenlijstje voor.

Zoek op het zoekwoord via Google

Je kunt ook via een prachtig lichtplan alle informatie achterhalen. Kijk hier! 

Zoek via Google op de zoekopdracht waarmee u wilt scoren en probeer vervolgens te begrijpen welke website het best aansluit op een zoekopdracht. Neem uw concurrentie onder de loep en vraag uzelf af op welke manier u meer waarde toevoegt dan uw concurrentie.

Neem actie en start een test

Is het gelukt om de meest winstgevende zoekwoorden uit de Google keyword planner te filteren? Dan is het tijd om te testen. Een internet marketing bedrijf helpt u graag met het onderzoek en test samen met u de mogelijkheid om de meest winstgevende zoekwoorden uit Google te filteren. Zoekwoorden onderzoek maakt het mogelijk om uw SEO budget op een zo efficiënt mogelijke manier in te zetten.

http://www.brandmerck.nl