Red Services
Image default
Aanbiedingen

Hoe werkt de Flycontrol fc30

Vliegenvanger flycontrol fc30

De fly control fc30 is al enkele jaren de absolute topper op de anti vliegen shop. Waarom deze vliegenvanger dermate geliefd is. Waarom iedereen zo lovend over dit product spreekt zullen wij onderstaand voor jou opsommen. Natuurlijk is het wel van belang dat je goede informatie voor handen hebt zodat je exact weet wat je aan het product de fc 30 flytrap zult hebben.

 

De Flycontrol fc30 samengevat:

Deze vliegenvanger is een stuk beter dan alle meuk wat je tegenwoordig online kunt bestellen. Er wordt ook wel gezegd dat deze vliegenvanger uit het meest hoogwaardige materiaal bestaat. Echter is deze vliegenvanger helemaal zijn eigen gebleven en heeft het slechts een heel klein prijskaartje. Voor 95euro heeft u deze vliegenvanger helemaal nieuw thuisbezorgd. 

 

Hoe werkt de Flycontrol fc30 eigenlijk?

Deze handige vliegenval is voorzien van een krachtige UV lamp. Deze wordt gebruikt om de vliegen aan te trekken. Nadat ze naar binnen vliegen komen ze direct vast te zitten op de uitstekende fly control fc30 kleefplaten. Op dit moment kunnen de vliegen niet meer terug want ze zitten muur vast. 

 

Waarom gebruikt de flycontrol fc 30 geen elektriciteit rooster?

Dit is heel simpel, zodra je insecten een elektrische shock wilt geven komen er altijd resten vrij. Gezien de vliegenlamp HACCP gebruikt maakt van een lijmplaten systeem is het ook zeer geschikt om in keukens en dergelijke te plaatsen. 

 

Conclusie:

De Fc30 is een prijsvechter onder de kwaliteit vliegenvangers. Het product is ideaal te gebruiken in horeca en haccp. Het voldoet aan alle eisen en de lijmplaten zijn eenvoudig uit te wisselen. Keywords: flycontrol fc30 kopen, bestellen flycontrol fc 30