Red Services
Image default
Dienstverlening

Advies over de agrarische sector

De zorg voor koeien is aan het veranderen, omdat ook boeren met de tijd mee veranderen. Het is nu misschien belangrijker dan ooit om goed voor uw koeien te kunnen zorgen. Hierdoor produceren zij melk van hoge kwaliteit en zullen ze een gelukkig leven leiden. Om een koe gelukkig te maken heeft zij rust en ruimte nodig. Dit kunt u haar bieden met de juiste producten en zorg. Deze producten zijn veelal bij ervaren leveranciers verkrijgbaar en hoeven niet duur te zijn. Zo is Wijsman Handel en Advies expert op het gebied van alles en nog wat binnen de agrarische sector. Ze bieden sinds 2005 al advies van hoog niveau aan en hebben veel tevreden klanten en succesvolle een groot aantal projecten afgerond. Op hun website, www.wijsmanhandelenadvies.nl is hier meer over te vinden onder het kopje “Projecten”.

Wijsman Handel en Advies biedt dus naast producten van de hoogste kwaliteit ook nog expert advies op verschillende gebieden. Dit is begonnen met energieadvies en bouw- en tekenadvies. Energie is een belangrijk onderdeel van een bedrijf, maar ook een erg grote kostenpost als het niet goed geregeld is. Ook bij bouw en tekeningen zijn er veel eisen om aan te voldoen. Zo helpen ze met het aanvragen van milieuvergunningen en bijvoorbeeld begeleiding bij bouw van een nieuwe stal.

De producten die Wijsman Handel en Advies aanbiedt hebben de focus op verzorging van uw dieren. De focus ligt voornamelijk op koeien met een lijn producten van Cowhouse. Deze producten garanderen een betere leefomgeving voor de koe en zijn van extreem hoge kwaliteit, zoals nergens anders op de markt te vinden is. Andere producten zijn gericht op besparen door bijvoorbeeld een voorkoeler (RVS buizenkoeler) te laten installeren voor uw melkopslag. Bij Wijsman zit u dus goed voor meer dan alleen advies, want ze kunnen u ook kwaliteitsproducten bieden.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl