Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek de gezichtspeelings bij Van Lennep Kliniek voor een stralende huid

Ben je op zoek naar een professionele kliniek voor het verminderen van pigmentvlekken of het verbeteren van je huid met behulp van gezichtspeelings? Dan ben je bij Van Lennep Kliniek aan het juiste adres! In deze tekst zullen we je meer vertellen over hoe je een afspraak kunt maken voor de behandeling van pigmentvlekken en welke gezichtspeelings de kliniek aanbiedt. Lees snel verder voor meer informatie!

Waar kan ik een afspraak maken voor de behandeling van pigmentvlekken?

Voor het verminderen van pigmentvlekken kunt u bij de kliniek terecht voor een afspraak voor een pigmentvlekken laserbehandeling. Dit kan gemakkelijk via de website door te klikken op “Afspraak maken” onder het kopje “Contact” en vervolgens te kiezen voor “Nederlands” of “Engels”. U krijgt dan de optie om een datum en tijd te kiezen die voor u het beste uitkomt. Telefonisch een afspraak maken kan ook, bel dan naar het nummer 070-7370088.

Bij de kliniek worden diverse behandelingen aangeboden om pigmentvlekken te verminderen, zoals de pigmentvlekken laserbehandeling en chemische peelings. Welke behandeling het beste bij uw specifieke situatie past, hangt af van de oorzaak en ernst van de pigmentvlekken. Om een persoonlijk behandelplan op te stellen, is het aan te raden om eerst een consult te plannen met een van de specialisten in de kliniek.

Welke gezichtspeelings biedt Van Lennep Kliniek aan?

Bij Van Lennep Kliniek kun je terecht voor verschillende gezichtspeelings, waaronder de Dermaceutic Mask Peel en de Dermaceutic Milk Peel. De Mask Peel is een uitstekende peeling behandeling voor alle huidtypes, vooral voor de vette, acnegevoelige huid met grove poriën en overtollig talg. Met de ingrediënten glycolzuur en salicylzuur zuivert het de opperhuid en verkleint het de poriën met een mooie glow als eindresultaat. De Milk Peel van Dermaceutic bevat maar liefst 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur. Dit maakt de peeling geschikt voor alle huidtypes en kan het gecombineerd worden met andere cosmetische behandelingen, zoals microneedling of IPL-laser, voor een nog doeltreffender effect. Deze peeling behandeling verhoogt de collageenproductie, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en helpt bij het verminderen van PIH en pigmentvlekken in de huid. Boek nu jouw peeling behandeling bij Van Lennep Kliniek!

https://www.vanlennepkliniek.nl/