Red Services
Image default
Woning en Tuin

Muurposters brengen kleur in je tuin en huis

Zwarte tuinmuren of donkere nissen? Wil je licht en kleur zelfs in de winter? Met een muurposter van tuinposter.nl breng je een heel jaar kleur in je tuin, zelfs op de meest donkere dagen. Uiteraard kan dat gecombineerd met de kleuren van je planten, bloemen en andere decoratie, zo krijg je een optimaal effect.

 

Stevige en kleurvaste muurposters

De drukkwaliteit en de kleurvastheid zijn nog altijd hetzelfde als 9 jaar geleden getuigen een van onze klanten. We geven er garantie op. In weer en wind hangen jouw muurposters buiten en als de zon eens schijnt, dan verkleuren of scheuren ze niet. Af en toe er eens met een vochtige doek over gaan, maar meer tijd hoef je daar niet in te steken.

 

Jouw tuin, jouw trots

Getuigenis klanten:

Op mijn tuin, inclusief posters, ben ik ontzettend fier. Ik nodig dan ook graag vrienden uit en keer op keer krijg ik complimenten. Niet alleen op de tuinschilderijen natuurlijk. Maar of ik ze nu op een houten frame, zelfklevend of met aluminium buizen heb gemonteerd, altijd is er wel iemand die me erop aanspreekt. Ik geef het toe, praten over muurposters vind ik best leuk. Ik kan een tuindoek aan iedereen aanraden, het geeft mijn tuin alvast extra cachet en ook als het wat miezert of kouder is, kleur.

 

 

Bestel je muurposter vandaag nog bij tuinposter.nl!

Je eigen persoonlijke muurposter in je tuin? Tuinposter.nl maakt het je mogelijk. Heb je hulp nodig bij je bestelling of heb je nog vragen over onze producten? Geen probleem. Je kan ons steeds contacteren via ons online contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder bij al je vragen en/of opmerkingen.

Wil je een gratis prijsofferte? Ook dan kan je hier terecht. Tuinposter.nl bezorgt je zo spoedig mogelijk een offerte op maat van je persoonlijke wensen en budget.

 

http://www.tuinposter.nl/muurposters/