Lippen opvullen met lip fillers in Amsterdam

Om welke redenen kiezen mensen voor de lip fillers in Amsterdam? Mensen kunnen om verschillende redenen kiezen voor de lip fillers in Amsterdam. Vaak zijn mensen niet tevreden over de vorm of het volume van hun lippen. Ze besluiten dan om er iets aan te laten doen door een cosmetisch arts. Zowel jonge als oudere vrouwen kiezen voor de lip fillers in Amsterdam, maar dan uiteraard wel om andere redenen. Jonge vrouwen willen graag vollere lippen hebben. Op dit moment zijn lip fillers erg populair doordat bekende vrouwen voor deze ingreep hebben gekozen. Jonge meiden willen graag op hun idool lijken en besluiten om ook lip fillers te nemen. Het kan ook zijn dat een jonge vrouw van nature dunne lippen heeft en dat ze graag wat vollere lippen wil hebben. De cosmetisch arts brengt dan de fillers aan op de manier die past bij de natuurlijke vorm van de lippen en bij de wensen van de klant.

Lip fillers in Amsterdam voor het opvullen van je lippen

Oudere vrouwen kiezen ook voor lip fillers in Amsterdam omdat ze vollere lippen willen hebben, maar ook om fijne lijntjes rond de mond te verminderen. Naarmate je ouder wordt, worden je lippen smaller en er ontstaan lijntjes rond te mond. Tevens kunnen de mondhoeken gaan hangen waardoor je minder vrolijk kijkt. In dat geval kan de cosmetisch arts de lip fillers in Amsterdam aanbrengen. Hierbij worden de lippen op de gewenste manier opgevuld, evenals de lijntjes rond de mond. Ook kunnen de mondhoeken iets meer naar boven worden gebracht zodat je een vriendelijke uitstraling houdt. Natuurlijk overlegt de arts altijd met jou over het gewenste resultaat. Het kan zijn dat je een subtiel verschil wil hebben of dat je juist een duidelijk verschil wil kunnen zien. De lip fillers in Amsterdam zijn tevens erg geschikt om een ongelijke mond gelijk te maken. Zoals je merkt kunnen de lipfillers op verschillende manieren gebruikt worden.

https://rimpelconsult.nl/fillers-amsterdam/

Een kappers kassa programma op maat

Wanneer u een eigen onderneming heeft is het erg handig om het kassasysteem goed te regelen. Dit doet u met het kappers kassa programma genaamd Tanworld. Dit is een programma waarmee u alles kunt regelen van administratie tot afsprakenboek. De hard- en software wordt op locatie geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Het kassasysteem kan afgestemd worden op uw wensen als kapper. Ook wordt er rekening gehouden met de uitstraling van uw kapsalon en kunt u het kappers kassa programma flink uitbreiden.  Zo kunt u een interactief klantenscherm, klantenpassen, cadeaubonnen en een reclamescherm creëren. Het kassasysteem voor een kapper van vanBeurden is dus echt maatwerk en wordt afgestemd op uw onderneming! Makkelijk afrekenen met een kappers kassa programma wil toch elke ondernemer?!

Breid uw kappers kassa programma uit met een speciale agenda module

Het inplannen van afspraken, de afspraken bijhouden wanneer iemand afzegt en uw eigen zaken eromheen plannen. Het bijhouden van een agenda kan veel stress opleveren. Dat is verleden tijd, wanneer u kiest voor een totaalsysteem voor uw kassa, agenda, administratie en marketingtools. Tanworld is zo’n totaalsysteem en is een kassasysteem voor u als kapper, schoonheidsspecialiste of zonnebankhouder. Het kappers kassa programma kunt u koppelen aan een speciale agenda. In deze agenda heeft u al uw afspraken, notities, herinneringen en uren in één compleet overzicht. Ook vindt u in dit overzicht de vakantiedagen, uren van de medewerkers en u kunt het gebruiken op tablets. U vergeet dus geen enkele afspraak meer met het kappers kassa programma van Tanworld!

Met het administratiepakket maakt u uw kappers kassa programma compleet!

Reken op het totaalpakket met het kappers kassa programma van Tanworld. U kunt dit totaalpakket verder aanvullen met speciale modules. Zo kunt u kiezen voor de administratie software van Tanworld. Met deze software is uw boekhouding altijd accuraat en up-to-date. De krachtige rapportagetools geven u altijd een duidelijk overzicht in uw administratie. Ook is de software direct gekoppeld aan uw kassasysteem als kapper, agenda en eventuele marketingtools. U kunt de module gebruiken voor bijvoorbeeld product-, klanten-, werknemers- en voorraadbeheer. Maar ook voor facturatie en het beheren van de leveranciers. Het administratiepakket maakt uw Tanworld kappers kassa programma nog completer!  

Botox tips

Veel mensen denk erover om eens een botox behandeling te ondergaan. Sommigen zien het niet zitten om rimpels te hebben en storen zich aan een groef in hun gezicht. Het is dan ook prima om daar wat aan te doen natuurlijk. We raden je alleen wel aan om je goed voor te bereiden op een botox ingreep. We vertellen je daarom graag wat meer tips omtrent een botox behandeling.

 

Preventief spuiten bestaat niet

 

Je weet van tevoren natuurlijk nooit wanneer je rimpels gaat krijgen en op welke plekken ze zich zullen laten zien. Het is wel mogelijk om op je dertigste te beginnen met de zogeheten ‘babybotox’, die het vormen van rimpels voorkomt, maar het kan net zo goed zijn dat de lijnen pas op je vijftigste komen. Dan is babybotox toch je geld weggooien. We raden daarom aan pas met botox te beginnen wanneer er iets is dat je echt tegenstaat.

 

Botox werkt niet voor alle rimpels

 

Botox is een soort gif dat spieren lamlegt. Botox is daarom alleen geschikt voor spieren die ontstaan door beweging zoals een fronsrimpel, lijnen op je voorhoofd of kraaienpootjes. Wanneer je je stoort aan verslapping van de huid of bijvoorbeeld de plooien tussen je neus en je mondhoeken, dan kunnen gezicht fillers een betere oplossing bieden. De keuze botox of fillers hangt dus heel erg samen met de klachten die je hebt.

 

De juiste arts

 

Je moet je bij een cosmetisch arts vertrouwd voelen. Vergelijk het met een kapper, je gaat toch altijd naar de kapper die je het meeste vertrouwt. Doe altijd goed onderzoek naar de juiste artsen. Probeer eens in je omgeving na te gaan of mensen misschien fijne artsen kennen. Het is heel belangrijk om goed je huiswerk te doen voordat je naar de plastisch chirurg gaat.

 

De juiste botox

 

Vraag in de kliniek altijd even welk merk botox ze gebruiken. Dan kun je even checken of de botox door de Amerikaanse Food and Drug Administration zijn goedgekeurd. De eisen van de FDA zijn veel strenger dan de Europese eisen voor botox.

 

Plan je afspraak goed

 

In de zes uur na je botox behandeling mag je niet sporten, liggen, naar de sauna of andere drukverhogende activiteiten uitvoeren. De kans is er dan dat de botox zich gaat verspreiden. Houd daar dus goed rekening mee wanneer je een afspraak maakt.

 

https://faceland.nl/

Een all-in kassasysteem voor een schoonheidssalon

Bent u op zoek naar een all-in kassasysteem voor uw schoonheidssalon? Dat is enorm handig en kunt u meerdere systemen onderbrengen onder één kassasysteem. Als u een schoonheidssalon heeft, gebruikt u namelijk een groot aantal systemen. Zo zult u bijvoorbeeld een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon nodig hebben om ervoor te zorgen dat u al uw zaken op orde heeft. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

Kassa voor schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon

Wanneer u denkt dat iedere organisatie beschikt over eenzelfde kassasysteem, dan heeft u dat mis. Er zijn zelfs systemen die speciaal zijn ontwikkeld voor een bepaalde sector. Zo bestaat er een kassasysteem voor een schoonheidssalon, zonnestudio of kapsalon. Met dit kassasysteem kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk cadeaubonnen en coupcodes worden uitgegeven en verzilverd en is het gemakkelijk om abonnementen te herkennen en verwerken. Daarnaast kan dit kassasysteem voor uw schoonheidssalon ook gemakkelijk worden gekoppeld met bijvoorbeeld de agenda of een administratiepakket. Ook kunnen speciale modules worden toegevoegd. Zo kan een schoonheidssalon informatie achterlaten over het gezicht of lichaam van de klant. Een kapper kan daarentegen weer analyses van hoofd en huid maken en kleurenkaarten genereren. De module voor de zonnestudio geeft dan weer inzicht in allerlei informatie over de verschillende zonnebanken. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit kassasysteem voor de schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon.

Kassa software en hardware voor schoonheidssalon

Voor een nieuwe kassa is zowel software als hardware nodig. Dit is anders dan een aantal jaren geleden. Een flexibele kassa in uw schoonheidssalon moet natuurlijk wel aan bepaald eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

Geef uw huid een boost met QMS medicosmetics

Oud worden is niet leuk. Echter gaat de een er beter mee om dan de ander. Sommige personen gaan allerlei manieren zoeken om af te komen van de rimpels die zichtbaar worden. Zou u graag een huidverjongende behandeling willen laten uitvoeren? Schakel dan altijd een professional in, zoals een professionele en deskundige beautysalon. Daar kunt u vaak kiezen uit verschillende behandelingen voor de verzorging van uw huid. Bent u specifiek op zoek naar een huidverjongende behandeling met zichtbaar resultaat, dan is de QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics wellicht iets voor u. QMS medicosmetics werkt met collageen, wat ervoor zorgt dat het eigen collageen van de huid wordt aangevuld. Met een QMS behandeling boekt u direct resultaat!

QMS medicosmetics: revolutionaire producten

De laatste jaren zijn er meerdere nieuwe producten op de markt gekomen met betrekking tot huidverjonging. Misschien bent u er al wel bekend mee, kent u bijvoorbeeld de producten van QMS medicosmetics al? Het gaat hier om revolutionaire producten van uitstekende kwaliteit. Met een QMS behandeling wordt huidverbetering en huidverjonging mogelijk gemaakt. Maar hoe kan dat precies? QMS medicosmetics werkt met exclusieve collageenproducten, die het aanvullen van het eigen collageen in de huid stimuleren. Omdat deze revolutionaire producten 82% actieve werkstoffen bevatten die de basis leggen voor huidverbetering en huidverjonging, zijn zichtbare resultaten het gevolg. Wilt u ook genieten van een mooie en stralende huid? Voor een QMS behandeling gaat u gewoon even langs bij de professionele beautysalon!

QMS behandeling in luxe beautysalon

Een middagje er heerlijk tussenuit, genieten van de onbezorgdheid. Dat kan bijvoorbeeld in een professionele beautysalon. Hier kunt u genieten van de heerlijke behandelingen en helemaal tot rust komen. En natuurlijk kunt u helemaal ontspannen als deze beautysalon van alle luxe is voorzien. Dan kunt u namelijk kiezen uit een groot aantal verschillende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan lekker ontspannen op de zonnebank, maar ook aan visagiebehandelingen, afslankbehandelingen en gezichts-, hand- en voetbehandelingen. Zo biedt de professionele beautysalon bijvoorbeeld een huidverbeterende en huidverjongende behandeling met zichtbaar resultaat: de QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics. Met een QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics ziet u er in een mum van tijd weer een stukje jonger uit!

Laat u mooi opmaken in de schoonheidssalon

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u zich daarvoor mooi opmaken? Dan kunt u dat natuurlijk zelf doen, maar dan wordt het wellicht wel hetzelfde als altijd. In de schoonheidssalon werken specialisten die precies weten wat voor make-up mooi is bij uw kleur huid, ogen en haar. U kunt zich daarom ook zeker professioneel laten opmaken in de schoonheidssalon. Gaat u trouwen? Dan kunt u kiezen voor speciale bruidsmake-up. Maar ook voor een speciaal feest, zoals een gala of andere bijeenkomst, is het mogelijk om bijvoorbeeld avond make-up te laten aanbrengen. U zult zeker opvallen en er stralend uitzien!

Ontharen in de schoonheidssalon: van wenkbrauwen tot bikinilijn

Ontharing is iets waar u veel tijd in moet steken. Het is een voortdurend proces. Zo blijft u bezig, en u bent er erg veel tijd aan kwijt. Daarom is het een goede keuze om naar de schoonheidssalon in omgeving Terneuzen, Middelburg of Goes te gaan. Daar kunnen ze u ontharen, en zelfs definitief ontharen. Denk hierbij aan het epileren van wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip, maar ook het definitief ontharen van de oksels, bikinilijn en onderbenen. Dit is niet alleen geschikt voor vrouwen; ook mannen kunnen in de schoonheidssalon terecht voor het ontharen van bijvoorbeeld de rug, borst of buik. Vooral erg handig in de zomer!

Het effect van de behandeling in de schoonheidssalon versterken

Voor huidbehandelingen kunt u terecht bij een schoonheidssalon. Daarnaast is het ook belangrijk goede producten te gebruiken. U kunt natuurlijk nar de drogist gaan voor bepaalde middeltjes, maar het is net zo slim om dezelfde producten als in de schoonheidssalon te gebruiken. Dan kunt u het effect van de behandeling in de schoonheidssalon versterken, en er dagelijks zo stralend uitzien alsof u net van de schoonheidssalon afkomt. Kies dan ook voor speciale make-up die ook in de schoonheidssalon gebruikt wordt. Deze make-up is goed voor uw huid en zorgt ervoor dat u er prachtig uitziet.

natuurlijke verzorgingsproducten voor uw baby

Vandaag de dag zijn veel mensen bezig om gezonder en bewuster te leven. We letten daarom op wat we eten en drinken, omdat dit schadelijke gevolgen voor onze gezondheid kan hebben. We letten daarom op wat we dagelijks binnen krijgen. Helaas worden er toch veel schadelijke stoffen dagelijks gebruikt. Dit komt voornamelijk door verzorgingsproducten met chemische bestandsdelen.

Deze producten zitten vol met kunstmatige en chemische middelen die schadelijk kunnen zijn. We kunnen deze gevaarlijke stoffen ons lichaam in krijgen door onze huid of luchtwegen. Omdat we deze middelen vaak elke dag gebruiken, kan dit op den duur schadelijk zijn voor onze gezondheid. De website bioverzorgingsproducten.nl biedt u een groot assortiment met verzorgingsproducten die op een natuurlijke basis zijn gemaakt. Ze bevatten geen onnatuurlijke chemische of kunstmatige toevoegingen.

Zo weet je zeker dat je op een veilige manier je huid en haar aan het verzorgen bent. Bioverzorgingsproducten.nl biedt verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. U vindt een uitgebreid assortiment, uitlopend van make-up tot deodorants. Ook zijn er productenatuurlijke verzorgingsproducten voor uw babyn beschikbaar voor Baby’s. Dit is een zeer populair product. U wilt toch ook het beste voor uw baby? Koop daarom  op bioverzorgingsproducten.nl!

http://www.bioverzorgingsproducten.nl/

Lippenstift tips die je moet weten

Ooit al eens gefrustreerd geweest omdat je lippenstift weer is afgegaan? Of omdat het op je tanden zit? Wil je weten hoe je het beste resultaat kan halen uit je lippenstift? Of misschien wil je weten welke kleur van lipstick nu echt bij je past? Lees dan verder want hier beantwoorden we al deze vragen…

Het eerste wat je moet doen wanneer je een nieuwe lippenstift gaat kopen is nadenken over de kleur en het type lippenstift dat je het best kiest. De kleur van je lipstick hangt meestal af van je individuele smaak.

Maar hoe zit het nu juist met het type van lippenstift?

Zo zijn er bijvoorbeeld matte lipsticks die droger en duurzamer zijn. Crème lipsticks bevatten dan weer moisturizers en geven je een betere dekking. Hydraterende lipsticks geven je lippen een mooie glans. Lipgloss is vloeibaar en glanzend en bevat meestal de grootste hoeveelheid moisturizer.

De sleutel tot het goed aanbrengen van lippenstift is gebruik maken van een borstel. Met een lippenstift borstel wordt het aanbrengen makkelijker en je kan eveneens je lipstick ook gelijkmatig over je lippen verdelen.

Veeg eerst met je borstel zachtjes over de bovenkant van je lippenstift. Wees hierbij voorzichtig dat je niet te hard drukt. Om de lippenstift hierna aan te brengen op je lippen beweeg je de borstel zachtjes over je lippen zonder te hard te drukken. Vul daarna de hoeken en de fijne lijntjes aan met een klein penceeltje om ervoor te zorgen dat je lippen helemaal en gelijkmatig zijn bedekt.

Het grote voordeel van gebruik te maken van een borstel is dat je het aanbrengen makkelijker kan controleren en je een dunnere laag op je lippen legt. Hoe dunner de laag van lippenstift, des te langer deze zal blijven kleven op je lippen. Bovendien kan je met deze manier van werken je lippenstift gelijkmatiger verdelen.

Hoe behoud je je lipstick langer op je lippen

Om je lippenstift langer te laten behouden op je lippen bestaat er een kleine truc. De truc is om een dun laagje transparant make-up poeder aan te brengen over je lippenstift. Dit zal je lipstick beschermen en voorkomt dat je lippenstift zal afgaan bij het wrijven of drinken van een glas wijn.

De verzorging van je lippen

Het is van essentieel belang om je lippen te beschermen tegen uitdrogen. Gebruik dus regelmatig een lipbalsem, zeker als je op zomerse dagen langdurig in de zon ligt. Een lipbalsem voedt en verzacht je lippen en het zorgt ook voor het versnellen van je huid vernieuwingsproces. Gebruik het elke twee tot drie weken om je lippen te onderhouden en te voeden.

Minimaliseer ook het gebruik van lip liners. Deze trekken namelijk vocht uit je huid. Gebruik dus steeds een lipbalsem, lipstick of lipgloss om je lippen vochtig te houden als je de deur uit gaat.

Hoe voorkom je lippenstift op je tanden

Na het aanbrengen van je lippenstift, wikkel je wijsvinger in een schone, droge tissue. Plaats je vinger met tissue tussen je lippen en sluit je lippen. Trek nu je ingepakte vinger voorzichtig van tussen je lippen. Deze techniek zal je overtollige lippenstift afnemen die anders vlekken op je tanden kan maken.

https://www.prettyme.be

Arganolie voor de huid kopen: ingrediënten van biologische teelt

Wanneer u arganolie voor uw huid of haar gaat kopen, dan moet u erop letten dat de olie een keurmerk draagt. U weet dan zeker dat de ingrediënten van biologisch teelt zijn. Houdt u van het gebruik van biologische, natuurlijke en duurzame producten? Dan kunt u makkelijk arganolie voor uw huid en haar gebruiken. Het is dan wel belangrijk dat u let op de juiste keurmerken. U kunt zeker zijn van de echtheid van arganolie als het Ecocert certificaat bezit. Het gaat dan om 100% pure arganolie. Het Ecocert Keurmerk richt zicht namelijk op de milieuvriendelijke productie van cosmetica, kleding en voedingsmiddelen en bevatten altijd natuurlijke ingrediënten uit biologische teelt. Minstens 95% van de ingrediënten van producten met een Ecocert Keurmerk zijn van natuurlijke oorsprong. Wilt u dus arganolie voor uw huid kopen, dan maakt u een bewuste keuze.

Arganolie: het vloeibare goud voor huid en haar

Last een beschadigde of droge huid? Arganolie voor uw huid kopen is dan een goed idee! Arganolie wordt vaak het vloeibare goud voor huid en haar genoemd. Waarom? Omdat al vele studies bewezen hebben dat arganolie de huid verstevigt en herstelt, het is dus een goed product om te kopen als u last heeft van een droge of beschadigde huid. Dit zal resulteren in een mooie, gezonde huid. Zelfs huidveroudering kan met behulp van arganolie tegengegaan worden. Het bevat ook nog Quercitine en Myricetine; stoffen met schimmeldodende en bacteriedodende eigenschappen. Ook als u Psoriasis heeft, kunt u arganolie voor op uw huid kopen. Het bevordert namelijk ook wondgenezing. Met een heerlijke natuurlijke geur is het ook nog eens een aangename olie om te gebruiken.

Aleppo- of olijfoliezeep zoals arganolie online kopen

Uw huid en haar verzorgen met arganolie is een goed idee. Vooral als u last van droog haar en een droge huid heeft. Arganolie voor huid en haar is een soort Aleppo- of olijfoliezeep, doordat het een 100% natuurlijke en plantaardige zeep is. Heeft u een droge, beschadigde of geïnfecteerde huid, dan kunnen deze zeepsoorten zeker helpen dit te herstellen. Na gebruik van arganolie voor uw huid en haar, is uw huid weer helemaal verstevigd en gehydrateerd en uw haar stralend en glanzend. U kunt ook kiezen voor speciale zeep met laurierbesolie dat zorgt voor goede doorbloeding van de huid en genezend kan werken voor kleine wondjes. Het mooiste is, dat u deze natuurlijke en verzorgende arganolie voor uw huid gemakkelijk online kunt kopen. Zo heeft u altijd een prachtige huid en een glanzende bos haar.

http://www.olijfoliezeep.nl/

Een stuk frisser met een bovenooglidcorrectie.

Bij een ooglidcorrectie kun je meestal direct denken aan volwassenen die deze ingreep laten uitvoeren, maar het komt ook voor bij kinderen. Het kan zijn dat de bovenste oogleden zijn gaan hangen en klachten veroorzaken zoals last van vermoeidheid, druk op de ogen of in enkele gevallen gezichtsveldverlies. Om dit te behandelen kan er gekozen worden om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren. Er wordt dan overtollig huid en een teveel aan vet verwijderd boven de ogen. Het is een volledig pijnloze behandeling, omdat je plaatselijk verdoofd wordt.

Tijden een ooglidcorrectie ontstaan er in alle gevallen littekens. Iemand die van zichzelf snel littekens vormt, heeft meer kans op zichtbare littekens dan iemand die van nature geen snelle littekenvorming heeft. Ook kan het zijn dat er zwelling van het ooglid plaatsvindt. Deze verdikking zal geleidelijk verdwijnen na de ingreep. Overgevoeligheid speelt ook een rol na zo’n ingreep. Er worden tijdens de correctie kleine takjes van de huidzenuw doorgesneden wat ervoor kan zorgen dat de oogleden ongevoelig worden. Dit zal zichzelf herstellen in de maanden na de ingreep. Zo zijn er nog een aantal mogelijke bijwerkingen zoals:

–          Cysten (geelwitte bobbels op de insteekopeningen van de hechting)

–          Kleurverschil van de huid

–          Droog aanvoelende ogen

–          Openspringen van de wondjes (ontstaat door in ogen wrijven, tijdens slapen op de wondjes liggen)

–          Infectie

–          Nabloeding van de wond

Het merendeel van bovengenoemde bijwerkingen komt maar zelden voor na een ingreep.

De bovenooglidcorrectie kosten variëren tussen de €365 en €1000 euro voor beide ogen. Deze bovenooglidcorrectie prijs is sterk afhankelijk van de kliniek waar je de ingreep laat uitvoeren. Tevens speelt de werkwijze van de behandeling per kliniek een rol bij de prijsbepaling.

Door een bovenooglidcorrectie zul je er een stuk frisser uitzien en zul je minder klachten krijgen van vermoeidheid of druk op de ogen.

http://faceland.nl/
1 2